Victorinox 5.6614.15 vykosťovací a filetovací nůž 15 cm, zelená
532 Kč
s DPH
Vykosťovací a filetovací nůž Victorinox Boning Knife je vhodný na vykosťování drůbeže nebo šunky, ořezávání tuku a šlach, ale i na filetování ryb a jejich krájení na tenké plátky. Vhodný do kuchyně i pro profesionální řezníky.
Má zúženou tenkou čepel s hladkou hranou o délce 15 cm z nerezové oceli, která je vhodná pro pohodlné vykosťování kolem kloubů a kostí.
Rukojeť je vyrobena ze zeleného plastového materiálu Fibrox, kterým byl přelomovým pro Victorinox. Lze ji sterilizovat do teploty 150 ° C a odpovídá požadavkům směrnice (ES) 1935/2004.
Podobné produkty:
Kód: T00061212
EAN: 071721070009
Kód: T00006032
EAN: 7611160502087
Kód: T00006234
EAN: 7611160600509
Kód: T00055636
EAN: 4001833106491
Popis produktu
Vykosťovací a filetovací nůž Victorinox Boning Knife je vhodný na vykosťování drůbeže nebo šunky, ořezávání tuku a šlach, ale i na filetování ryb a jejich krájení na tenké plátky. Vhodný do kuchyně i pro profesionální řezníky.
Má zúženou tenkou čepel s hladkou hranou o délce 15 cm z nerezové oceli, která je vhodná pro pohodlné vykosťování kolem kloubů a kostí.
Rukojeť je vyrobena ze zeleného plastového materiálu Fibrox, kterým byl přelomovým pro Victorinox. Lze ji sterilizovat do teploty 150 ° C a odpovídá požadavkům směrnice (ES) 1935/2004.
Parametry produktu
délka čepele
15 cm
materiál čepele
nerezová ocel
materiál rukojeti
plast
materiál čepele
nerez ocel
Rychlé dodání již do dvou pracovních dnů, zdarma od 2 500 Kč
Množstevní slevy a výhodné velkoobchodní ceny
Obrovské množství produktů dostupných skladem
Pokročilá správa objednávek a zákaznického účtu
